Geen titel voor Anderlecht of Union? Zij hebben echt een troef in de Play-Offs

Geen titel voor Anderlecht of Union? "Zij hebben echt een troef in de Play-Offs"

24 maart - 16:02
45

De titelstrijd lijkt er eentje tussen RSC Anderlecht en Union te gaan worden, met twee Brusselse ploegen die strijden voor de hoofdprijs. Toch is er ook nog geloof in een titel voor Royal Antwerp FC.

Onder andere Evert Winkelmans gelooft nog in de kansen van Antwerp. "Met Chidera Ejuke hebben ze een echte troef voor de Champions' Play-Offs. Hij is een speler met unieke kwaliteiten die andere teams missen. Hij zal dingen doen die anderen niet kunnen", klinkt het bij MidMid.

"Het is verbazingwekkend dat ik ze niet had meegenomen in de titelrace, want met een fitte selectie kunnen ze de kloof nog dichten", gaat hij nog verder. "Hun kern is breder en sterker dan vorig seizoen", aldus Winkelmans. Al beseft hij ook dat het niet makkelijk zal worden voor The Great Old. "Antwerp zal bijna perfect moeten presteren in de play-offs als ze nog kans willen maken op prijzen", besluit hij.

Antwerp staat momenteel op een derde plek in de stand, met negen punten achterstand op leider Union.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.