'Brescia gaat voor komst van Willem II-Belg Verreth'

'Brescia gaat voor komst van Willem II-Belg Verreth'

24 maart - 14:40 Laatste update: 14:43
8

Momenteel spelen er al enkele landgenoten in Italië, die daar nu hun brood verdienen. Met Matthias Verreth kan er daar komend seizoen ook nog eentje bijkomen.

De 26-jarige middenvelder, die in ons land nog uitkwam voor Waasland-Beveren, is momenteel aan de slag bij Willem II. Daar is Verreth een basispion en wist hij zich in de kijker te spelen. Hij heeft ook een aflopend contract en al één club wil daar al van profiteren.

In Italiaanse media valt namelijk te lezen dat Brescia het vizier heeft gericht op Verreth. De Italiaanse tweedeklasser strijdt momenteel voor promotie naar de Serie A en hoopt zich bij promotie ook te kunnen versterken. Verreth moet één van die nieuwe namen gaan worden bij de club.

Voor Verreth zou het een nieuwe buitenlandse uitdaging betekenen. Nadat hij als jeugdspeler van PSV terugkeerde naar ons land kwam hij ook nog uit voor het Deense Kolding IF en FC Eindhoven en Willem II in Nederland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.