OFFICIEEL: Ferrera is de vierde trainer van RWDM dit seizoen

OFFICIEEL: Ferrera is de vierde trainer van RWDM dit seizoen

23 maart - 19:08
9

Bruno Irles is zoals verwacht niet langer meer de trainer van RWDM. De Brusselse club gaat verder met Yannick Ferrera als nieuwe T1. Ferrera is al de vierde trainer van RWDM dit seizoen.

Irles tekende pas in februari een contract bij RWDM. Hij stond amper vijf duels aan het roer. Enkel tegen Oud-Heverlee Leuven kon hij een punt pakken. De vier andere duels werden verloren. Mede hierdoor moet RWDM straks Play-Offs spelen om degradatie te vermijden. 'Omdat het verwachte reactie nooit gekomen is, beslist de club om vandaag afscheid te nemen van Bruno Irles', klinkt het nu bij RWDM. 

De naam van Ferrera klonk al een dag bij RWDM en nu is de transfer ook officieel. Zijn taak is duidelijk: RWDM op het hoogste niveau houden. Dat zal hij moeten doen met de stafleden die Irles ook al had. 'De rest van de sportieve staf behoudt zijn functie', meldt RWDM

Trainer nummer vier
Vincent Euvrard hielp vorig seizoen RWDM aan promotie naar Jupiler Pro League. Hij begon aan de voorbereiding, maar werd vlak voor de start van de competitie op straat gezet. Daarna ging RWDM verder met Caçapa. Vervolgens was het dus aan Irles en nu mag Ferrera het proberen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.