Vervanger van Lukaku bij Rode Duivels? ‘Openda of Batshuayi in basis’

Vervanger van Lukaku bij Rode Duivels? ‘Openda of Batshuayi in basis’

23 maart - 11:26
4

In aanloop naar het vriendschappelijke duel tussen de Rode Duivels en Ierland, rijst de vraag wie Romelu Lukaku zal vervangen in de selectie van Tedesco. RTBF verwacht Loïs Openda in de basis. 

Met Lukaku's afwezigheid wordt de aanvalskracht van België op de proef gesteld. Gelukkig beschikt bondscoach Tedesco over een overvloed aan talent, met spelers als Jeremy Doku, Dodi Lukebakio en Johan Bakayoko die klaarstaan om hun stempel te drukken op het internationale toneel.

Terwijl Jeremy Doku mogelijk wordt gespaard voor het aankomende duel op Wembley, lijken spelers als Dodi Lukebakio en Johan Bakayoko op de voorgrond te treden als mogelijke vervangers voor Lukaku. Dat schrijft RTBF. Lukebakio, die zich al heeft bewezen in het nationale team, en Bakayoko, met zijn indrukwekkende speeltijd bij PSV dit seizoen, bieden beide sterke opties voor Tedesco. 

Het ontbreken van Lukaku op het veld opent vooral de deur voor Loïs Openda en Michy Batshuayi om hun stempel te drukken als doelpuntenmakers voor de Rode Duivels. ‘Om Lukaku te vervangen heeft Tedesco twee scherpe spelers die zowel fit als zelfverzekerd zijn: Openda en Batshuayi.’

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.