Einde van Deila bij Club Brugge op komst? 'Ontslag wordt verwacht'

Einde van Deila bij Club Brugge op komst? 'Ontslag wordt verwacht'

17 maart - 20:44
15

De zoveelste nederlaag van Club Brugge lijkt er eentje teveel geweest te zijn voor Ronny Deila. Een ontslag lijkt dan toch in de maak voor de Noor.

De trainer ligt a even onder druk en werd ook al meermaals uitgejouwd door de eigen achterban. Een ontslag kwam er ondanks de slechte resultaten niet, maar is volgens Het Nieuwsblad wel in de maak. Het dagblad geeft aan dat een vertrek nu toch wordt verwacht.

Een definitieve beslissing is er nog niet genomen, al beraadt het bestuur zich wel over een ontslag van de trainer. Casper Nielsen gaf na de nieuwe nederlaag van Club Brugge nog aan dat de spelersgroep achter hem blijft staan, al lijkt dat zijn job toch niet te gaan redden.

Deila sluit het reguliere seizoen bij Club Brugge af met een 51 op 90, nipt meer dan de helft van de punten. Hij is met Club Brugge inmiddels ook uitgeschakeld in de beker, maar is wel nog actief in de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.