Eerste winst Kompany met Burnley in 2024 door goal Bruun Larsen (ex-Anderlecht)

16 maart - 18:45
2

Burnley heeft de eerste overwinning van 2024 te pakken. Vincent Kompany zag zijn team met 2-1 winnen van Brentford, maar behoud in de Premier League is nog steeds uitzichtloos.

Het duurde geen vijf minuten voordat er een belangrijk moment in het duel kwam. Sergi Reguilón van Brentford kreeg een rode kaart en Burnley kreeg een penalty, die door Jacob Bruun Larsen, die ook voor RSC Anderlecht speelde, werd benut.

In de tweede helft was het in de 62e minuut opnieuw raak voor het team van Kompany. Dit keer was het David Datro Fofana die scoorde. Brentford slaagde er niet meer in om verder terug te komen in de wedstrijd dan de 2-1 van Kristoffer Ajer, wat ook de einduitslag was.

Voor zijn periode bij Burnley was Kompany hoofdtrainer bij RSC Anderlecht, waar de voormalige Rode Duivel 90 wedstrijden aan het roer stond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.