“Moet met de voetjes op de grond blijven, fans beginnen Courtois anders te zien

“Moet met de voetjes op de grond blijven, fans beginnen Courtois anders te zien"

16 maart - 11:43
11

In een interview met RTBF heeft Philippe Albert zijn bezorgdheid geuit over de lopende saga tussen Thibaut Courtois en coach Domenico Tedesco. Albert benadrukt het belang van Courtois om "met beide voetjes op de grond te blijven" en te stoppen met het creëren van controverse telkens wanneer Tedesco naar buiten komt. 

Albert herinnert Courtois eraan dat Tedesco nu eenmaal de bondscoach is. Hij gelooft dat Tedesco’s recente contractverlenging mogelijk een rol heeft gespeeld in de recente uitspraken van Courtois. “Hij is een geweldige keeper, maar misschien pakt hij de dingen niet aan zoals het hoort”, aldus Albert in de Franstalige krant.

Albert merkt op dat de situatie een domino-effect kan hebben op Courtois' internationale carrière, omdat zijn reputatie bij de Belgische fans mogelijk begint te veranderen. “In België beginnen de fans, die hem altijd de hemel in hebben geprezen, hem anders te zien”, merkt de analist op. 

“Courtois had beschikbaar kunnen zijn voor de nationale ploeg”, merkt Albert verder op. “Maar we weten dat er een probleem is met Tedesco. Aangezien hij zijn contract heeft verlengd tot 2026, denk ik niet dat we Thibaut voor die tijd zullen zien.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.