Lommel buigt achterstand om en verslaat RSCA Futures in Challenger Pro League

16 maart - 15:00 Laatste update: 18:00
3

In de Challenger Pro League bekampten Lommel en RSCA Futures elkaar op speeldag 26. RSCA Futures kwam op voorsprong in de eerste helft, maar daarna wist Lommel zich terug te vechten in het duel.

Na nog geen 14 minuten spelen wist Keisuke Goto de score te openen voor RSCA Futures. Het was echter niet lang wachten tot de ploegen weer op gelijke hoogte stonden; dat gebeurde namelijk ongeveer 10 minuten later door een doelpunt van Sam de Grand.

Daar bleef het echter niet bij voor Lommel. Lucas Schoofs zette Lommel nog voor het rustsignaal op een 2-1 voorsprong.

De tweede helft bleef lang zonder doelpunten, maar diep in de tweede helft gooide Lommel het duel op slot door een doelpunt van Arthur Sales in de 84e minuut.