'Publiekslieveling van Club Brugge bedankt voor job bij Blauw-Zwart'

'Publiekslieveling van Club Brugge bedankt voor job bij Blauw-Zwart'

13 maart - 22:00
8

Bij Club Brugge is men al druk in de weer voor komend seizoen en blijft men speuren naar nieuwe spelers, maar ook een nieuwe 'Technical Director'. Eén man zal het alvast niet worden: Michel Preud'homme.

De nieuwe TD zal nauw betrokken zij bij de eerste ploeg en een klankbord worden voor de hoofdtrainer. Daarvoor mikt Blauw-Zwart op iemand met de nodige ervaring, die liefst goed vertrouwd is met het Belgische voetbal.

Er was al contact met Hugo Broos en Francky Dury, terwijl nu ook Preud'homme werd genoemd. De ex-trainer zit momenteel zonder werkgever, kent Blauw-Zwart op zijn duimpje en geniet heel wat aanzien binnen de club. Een terugkeer van Preud'homme blijkt echter totaal niet aan de orde.

Aan Het Nieuwsblad liet hij namelijk formeel weten dat hij niet openstaat voor de job. De kans dat hij ooit nog actief zal zijn binnen de voetbalwereld wordt dan ook steeds onwaarschijnlijker.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.