Ook Leko nu onder vuur na wanprestatie Standard: Wat heeft hij al gebracht?

Ook Leko nu onder vuur na wanprestatie Standard: "Wat heeft hij al gebracht?"

14 maart - 19:32
13

Standard presteerde afgelopen weekend opnieuw ondermaats en leed een 1-0 nederlaag op het veld van KRC Genk. Het zette daarmee de wisselvallige trend van het hele seizoen voort. Ivan Leko uitte stevige kritiek op zijn team, maar bevindt zich nu zelf in zwaar weer.

Na de partij tegen KRC Genk haalde Leko zwaar uit naar zijn eigen ploeg, maar analist Nordin Jbari vindt dat de coach ook naar zichzelf moet kijken. "Hij kwam naar Standard toen de club in moeilijkheden verkeerde, maar wat heeft hij gebracht?" vraagt Jbari zich hardop af bij RTBF. "Hij doet vaststellingen, maar die hadden we allemaal al gemaakt. Hij zou iets extra's moeten brengen."

Volgens hem denkt de Kroaat ook niet aan dit seizoen en bereidt hij zich vooral al voor op volgend seizoen. "De Play-Offs? Ik vrees dat het een ramp wordt: Ivan Leko zal alles op alles zetten om zich voor te bereiden op het volgende seizoen", klinkt het nog.

De vraag is echter nog maar hoe de ploeg er volgend seizoen zal uitzien. De Rouches hebben het financieel nog altijd steeds moeilijk en zullen ook afscheid moeten nemen van verschillende belangrijke pionnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.