Van Bommel spaart de lof niet voor goudhaantje bij Antwerp: Een natuurtalent

Van Bommel spaart de lof niet voor goudhaantje bij Antwerp: "Een natuurtalent"

13 maart - 21:24

George Ilenikhena blijft voorlopig maar scoren voor Royal Antwerp FC. Ook afgelopen weekend was de nog maar zeventienjarige spits weer goed voor een doelpunt. Het levert hem ook flink wat lof op van coach Mark van Bommel.

Royal Antwerp FC haalde de spits afgelopen zomer voor zo'n zes miljoen euro in huis. Hij moest aanvankelijk nog op de bank blijven, maar krijgt de laatste weken steeds meer minuten en wist ook te overtuigen met al veertien doelpunten in 39 partijen. Ook tegen KV Kortrijk was hij goed voor het enige doelpunt in de partij.

"George is een natuurtalent", was Van Bommel lovend bij Het Laatste Nieuws. Hij kan het nog verbeteren, soms trapt hij nog te wild, maar we werken veel met hem op training. Hij kan nog verbeteren op vlak van mee verdedigen en aanwezig zijn in het spel. Maar dat is logisch", klinkt het.

De trainer van Antwerp gelooft dan ook dat Ilenikhena mag dromen van een bijzonder mooie carrière. "George haalt gewoon een erg hoog niveau. Als je dan kijkt naar zijn leeftijd... Ja, dan denk ik dat hij een hele goeie wordt", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.