Tielemans over titelstrijd Union en Anderlecht: “Kijk elke speeldag de resultaten

Tielemans over titelstrijd Union en Anderlecht: “Kijk elke speeldag de resultaten"

9 maart - 12:15
2

Youri Tielemans, momenteel actief bij Aston Villa in de Premier League, volgt met interesse de prestaties van zijn voormalige club RSC Anderlecht in België. Terwijl hij zichzelf in Engeland bovenaan de ranglijst ziet, merkt hij op dat Anderlecht het ook niet slecht doet.

“Ik kan hun wedstrijden jammer genoeg niet volgen op televisie, maar ik kijk elke speeldag naar hun resultaten. Het doet me plezier dat ze het dit seizoen zo goed doen”, aldus Tielemans in Het Laatste Nieuws

Hij is onder de indruk van de ommekeer die de club gemaakt heeft. Tielemans hoopt alvast dat paars-wit nog eens kampioen kan worden, maar dan moet het eerst voorbij Union Saint-Gilloise. “Union heeft een voorsprong, maar iedereen weet hoe snel het kan gaan in de play-offs. Na twee wedstrijden kan het er weer helemaal anders uitzien.”

Momenteel kent Union een voorsprong van acht punten op haar Brusselse buur. Of Union ook op zijn sympathie kan rekenen? “Het zal voor mij geen feest zijn als Union kampioen wordt”, klinkt het meteen bij Tielemans.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.