Kalenderwijziging Anderlecht-KV Kortrijk, nog aanpassingen zijn mogelijk

Kalenderwijziging Anderlecht-KV Kortrijk, nog aanpassingen zijn mogelijk

6 maart - 12:22
15

De Pro League heeft een kalenderwijziging bekendgemaakt. De slotwedstrijd van de reguliere competitie tussen RSC Anderlecht en KV Kortrijk gaat door op zaterdag 16 maart om 20u45.

De kalendercommissie houdt rekening met de rechternhouder. ‘De kalendercommissie komt zo tegemoet aan de vraag van de rechtenhouder, maar ook aan organisatorische moeilijkheden’, klinkt het.

Alle matchen van de slotspeeldag van de reguliere competitie worden normaal gezien op hetzelfde moment afgewerkt. De clash tussen Anderlecht en KV Kortrijk aldus niet. Het duel stond op zondag 17 maart om 18u30 gepland, maar is verzet naar een dag eerder om 20u45.

Anderlecht is al zeker van Play-Off 1 terwijl KV Kortrijk al sowieso moet strijden in de Degradatie-Play-Offs. Er kunnen overigens nog kalenderwijzigingen komen. ‘Na speeldag 29 maken we opnieuw de balans op. Als er extra wedstrijden zijn die niet meer bepalend zijn voor de play-offtickets, dan volgen er nog kalenderwijzigingen op speeldag 30.’

Op maandag 18 maart zal de kalender van de Play-Offs worden bekendgemaakt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.