Veel geloof in Play-Offs voor KV Mechelen: Het was fantastisch

Veel geloof in Play-Offs voor KV Mechelen: "Het was fantastisch"

4 maart - 22:30
5

Met nog twee speeldagen te gaan is het ontzettend spannend in de strijd om een plekje in de top zes. De eerste vier deelnemers lijken al vast te liggen, al is het nog niet helemaal duidelijk wie de laatste twee plekjes zal innemen.

Bij Extra Time blikte men toch al vooruit en leek vooral KV Mechelen een zekerheidje als extra deelnemer voor het panel. "Omdat ze zeer goed voetbal spelen en in de flow zitten", gaf Filip joos aan. "Het speelde ook tegen Cercle Brugge bijzonder goed voetbal. Als ze zes op zes halen, zijn ze er volgens mij toch bij", gaf hij aan.

Ook Arnar Vidarsson lijkt wel in de Mechelaren te geloven. "KV Mechelen was fantastisch tegen Cercle", begon Vidarsson. "Ze halen goede resultaten, maar ook het voetbal is heel mooi. Je ziet het vertrouwen van de spelers ook enorm groeien. Echt chapeau voor Mechelen", klonk het.

Daarnaast was er nog Wesley Sonck, die ook geloofde in KV Mechelen en ook KRC Genk nog een plekje zag pakken in de Champions' Play-Offs. "Al heeft Genk weinig doelpunten gescoord de laatste weken", gaf hij nog mee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.