VP 11: Nieuwe revelatie voor Standard, ouwe getrouwe bij Club Brugge

VP 11: Nieuwe revelatie voor Standard, ouwe getrouwe bij Club Brugge

4 maart - 13:00
4

Onze reguliere competitie loopt als een trein. Op Speeldag 28 begonnen enkele spelers al aan hun eindsprint in aanloop naar de Play-Offs.

Meer dan een stoplap
Bij Club Brugge was Simon Mignolet uitzonderlijk afwezig. Nordin Jackers moest de meubelen redden en deed dat uitstekend. Niet slecht voor een doelman die al meer dan twee jaar geen match meer had gespeeld.

Odoi met het feestje
Union boekte opnieuw een zege op karakter, met Ross Sykes voor de tweede keer op rij als doelpuntenmaker. Ömer Bayram zet stappen vooruit bij Westerlo, al kon hij uiteindelijk geen clean sheet houden tegen Sporting Charleroi.

Op de rechterkant bewees Denis Odoi dat hij nog altijd een uitstekende kernspeler is voor Club. De salto kregen we er gratis bij. Bij Charleroi liet de wintertransfer Jeremy Petris zich in positieve zin opmerken.

Kadri steekt er bovenuit
Voor de verdediging zetten we Rob Schoofs, die opnieuw een puike wedstrijd afwerkte met KV Mechelen.

We vermelden hier regelmatig Abdelkahar Kadri, en dat is ook nu weer nodig. Kadri tekende voor een assist en twee goals. Bij Antwerp was Jacob Ondrejka een belangrijke pion op het middenveld tegen STVV.

Yeboah slacht KAA Gent
Anderlecht was niet bepaald indrukwekkend, maar Anders Dreyer deed wel gewoon zijn taken en gaf de assist voor de enige goal. Bij Standard ontdekten we bliksemsnelle Kelvin Yeboah, die voor twee doelpunten zorgde.

Bij Antwerp was Chidera Ejuke ongrijpbaar voor de defensie van STVV. Hij beloonde zichzelf met de 2-0.