Vanaken na Genk – Club Brugge: “Zeker na verliespartijen tegen RSCA en Union”

Vanaken na Genk – Club Brugge: “Zeker na verliespartijen tegen RSCA en Union”

3 maart - 17:29
6

Hans Vanaken, de kapitein van Club Brugge, reageert content na de 0-3 zege op KRC Genk. Vanaken is tevreden dat Club Brugge weer wist te winnen nadat er vorige week verloren werd tegen RSC Anderlecht en Union SG.

Vanaken wordt gevraagd of de zege op Genk deugd doet. “Zeker en zeker na vorige week, die twee verliespartijen tegen Anderlecht en Union. Ook die beker-exit. Het belangrijkste vandaag was om terug aan te knopen en het liefst met een overwinning”, vertelt Vanaken aan Sporza.

Vanaken weet hoe lastig het is om in Genk punten te halen. “We weten hoe moeilijk het is hier in Genk. Maar uiteindelijk, al was het niet het beste voetbal, maar wel de efficiëntie die we de voorbije weken en maanden gemist hebben in sommige wedstrijden, dat is positief”, aldus Vanaken.

Vanaken wordt vervolgens gevraagd of het team het vel heeft gered van hoofdtrainer Ronny Deila bij Club Brugge. “Dat weet ik niet, dat is een vraag die je aan anderen moet stellen. Wij doen ons uiterste best om een mindere situatie om te keren. Dat lukt alleen maar door te winnen, dat hebben we vandaag gedaan”, besluit Vanaken.