Kanga na Standard-Gent: “Goed om onze fans terug in vuur en vlam te zien”

Kanga na Standard-Gent: “Goed om onze fans terug in vuur en vlam te zien”

3 maart - 11:29

Standard boekte een belangrijke 4-2 overwinning tegen KAA Gent. Standard kan opgelucht ademhalen na een intense wedstrijd. Doelpuntenmaker vanaf de penaltystip, Wilfried Kanga, was tevreden met de prestatie.

"Het is een plezier en het is goed om de fans zo in vuur en vlam te zien staan. Iedereen is blij met de drie punten, want het was echt een belangrijke wedstrijd voor ons”, klinkt het bij Kanga, geciteerd door RTBF.

Hoewel Standard met een 0-1 achterstand te maken kreeg, slaagden ze erin het tij te keren en de overwinning veilig te stellen. Kanga benadrukte de vastberadenheid. "We incasseerden een tegendoelpunt omdat we domineerden. We verdienden het niet om achter te staan. We bleven bij elkaar. In de tweede helft moesten we ze onder water zetten en scoren."

Met nog twee wedstrijden te gaan en een voorsprong van vijf punten op de dertiende plaats, kijkt Standard vooruit met een zekere mate van ontspanning. Kanga benadrukte echter het belang van focus om de laatste wedstrijden positief af te sluiten. "We moeten nog steeds doorgaan. We moeten spelen zoals vandaag, ons vertrouwen behouden en de drie punten meenemen naar Genk. De drie punten van vanavond zullen goed zijn voor iedereen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.