De Smet (Club NXT): “Laatste match tegen paars-wit, belooft een pittig matchke’

De Smet (Club NXT): “Laatste match tegen paars-wit, belooft een pittig matchke’

2 maart - 18:44
3

Lenn De Smet, de 19-jarige linksbuiten van Club NXT, zag de jonkies van Club Brugge met 2-1 winnen van Jong Genk. Club NXT wil zich nu gaan focussen op de virtuele titel van beste beloftenploeg.

De Smet geeft aan dat Club NXT graag de beste beloftenploeg wil worden van de Challenger Pro League. “Dat leeft wel bij ons”, vertelt De Smet aan Het Belang van Limburg na de match tegen Jong Genk.

De Smet vertelt wat vang belang was voor Club NXT om te winnen tegen Jong Genk. “Het was zaak om na hun rode kaart rustig te blijven. Evident was het niet, want Jong Genk zakte in en de ruimtes werden klein. We bleven echter goed voetballen”, aldus De Smet.

De Smet hoopt dat Club NXT nu een reeks kan neerzetten in de Challenger Pro League. “Hopelijk zijn we nu vertrokken en kunnen we een reeksje neerzetten. Nu volgen SL16 en Seraing, twee ploegen die onder ons staan”, geeft De Smet aan.

De Smet sluit af door te vertellen over de ambitie van Club NXT. “Het klopt dat we graag de beste beloftenploeg willen worden. We sprongen alvast over Jong Genk, maar RSCA Futures staat nog voor ons. We spelen de laatste match nog tegen paars-wit, dat belooft een pittig matchke te worden”, besluit De Smet.