'Arsenal zet drie spitsen op shortlist voor komende zomer, ploegmaat Openda'

'Arsenal zet drie spitsen op shortlist voor komende zomer, ploegmaat Openda'

2 maart - 13:33 Laatste update: 13:47

Arsenal gaat een drukke zomer tegemoet op de transfermarkt. Dat meldt The Athletic over de Londense club. De ploeg van coach Mikel Arteta heeft inmiddels drie spitsen op de shortlist gezet om de club komende zomer te versterken. 

De shortlist in het Emirates Stadium bestaat uit Benjamin Sesko (RB Leipzig), Victor Gyokeres (Sporting Portugal) en Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion). Alle drie de jonge spitsen maken indruk bij hun ploeg en hebben dus de interesse van Arsenal gewekt. Sesko is een ploeggenoot van Loïs Openda. De Londenaren hebben Eddie Nketiah en Gabriel Jesus voor de spitspositie, maar eerstgenoemde zou niet voldoen en de Braziliaan is te veel geblesseerd.

Naast de komst van een nieuwe spits zou Arsenal ook een versterking voor de vleugels willen. Daarvoor is Pedro Neto van Wolverhampton Wanderers in beeld. Voor de Portugees moet wel een bedrag van 93 miljoen euro worden neergeteld. The Athletic spreekt ook van een boost wat betreft de terugkeer van Jurriën Timber. De verdediger raakte in het begin van dit seizoen zwaar geblesseerd, maar hij is op de weg terug.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Athletic | Football (@theathleticfc)