Courtois terug in België: doelman geeft aftrap Genk-Club Brugge

Courtois terug in België: doelman geeft aftrap Genk-Club Brugge

28 februari - 11:54 Laatste update: 12:00
12

Thibaut Courtois komt zondag de aftrap geven van de wedstrijd KRC Genk-Club Brugge in de Jupiler Pro League. De ex-doelman van Genk komt zijn voormalige werkgever dus een duwtje in de rug geven voor de belangrijke wedstrijd in de strijd om de Champions Play-Offs. Dat laat Genk weten via haar officiële kanalen.

Courtois geeft eerst om van 12:30 tot 13:00 een Q&A in de fanzone. Om 13:30 geeft de doelman van Real Madrid de aftrap van de wedstrijd. Een leuke extra voor de Genk-fans is het zeker en een extra motivatie voor de spelersgroep. Courtois zit momenteel in de laatste rechte lijn van zijn revalidatie.

Courtois doorliep bijna alle jeugdreeksen in Genk, eerst zelfs als speler en later als keeper. Hij speelde in totaal 41 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Genk. Na het seizoen 2010-2011 waarin hij volledig doorbrak en Genk landskampioen maakte, vertrok hij door de grote poort naar Chelsea FC.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.