UPDATE: 'De Bruyne geeft voorkeur aan MLS ten opzichte van Saoedi-Arabië'

UPDATE: 'De Bruyne geeft voorkeur aan MLS ten opzichte van Saoedi-Arabië'

27 februari - 15:40 Laatste update: 21:58
13

De interesse vanuit Saudi-Arabië in Rode Duivel Kevin De Bruyne blijft aanhouden. Er wordt nu vanuit een club in de Saudi Professional League een gigantisch bod voorbereid op de middenvelder van Manchester City, meldt transferjournalist Ekrem Konur.

Het bod dat vanuit Saudi-Arabië wordt voorbereid gaat om een totaalbedrag van 225 miljoen euro voor De Bruyne voor een driejarig contract. Eerder werd duidelijk dat De Bruyne van plan is om bij Manchester City te blijven, toch heeft Saudi-Arabië de handtekening van De Bruyne nog niet opgegeven.

De 32-jarige De Bruyne heeft bij Manchester City nog een contract tot de zomer van 2025. Volgens transfermarkt is zijn actuele transferwaarde 60 miljoen euro.

Update: Als het van De Bruyne zelf afhangt, komt er geen vervolg in Saoedi-Arabië. Volgens The Athletic geeft de Rode Duivel de voorkeur aan de Amerikaanse competitie. Deze zomer loopt zijn contract dus af bij Manchester City. Het is helemaal niet zeker dat De Bruyne uit Engeland zou vertrekken, maar als dat het geval is, pakt hij liefst van al zijn bagage voor de MLS. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.