Angulo reageert op zijn winning goal: Ik heb hard gewerkt voor dit moment

Angulo reageert op zijn winning goal: "Ik heb hard gewerkt voor dit moment"

26 februari - 17:05 Laatste update: 17:12
31

Zondag 25 februari 2024 zal nog lang in het geheugen van Nilson Angulo gegrift staan. De 20-jarige Ecuadoriaan mocht invallen voor RSC Anderlecht op bezoek bij Club Brugge en zou meteen de 1-2 tegen de netten werken. Angulo werd matchwinnaar en reageert daags nadien op zijn doelpunt.

Zijn winning goal was uiteraard een fantastisch moment voor Angulo. "Het is een fantastisch gevoel voor mij. Ik heb hard gewerkt voor dit moment", zegt Angulo op de officiële kanalen van RSC Anderlecht.

Wat zijn goal betreft, hoopt Angulo dat er nog veel meer aan zitten te komen. "Ik hoop nog veel te scoren voor dit team en deze fans", lacht Angulo.

Voor Angulo was het zijn eerste doelpunt dit seizoen in de Jupiler Pro League. In de Challenger Pro League heeft hij er wel al vijf achter zijn naam staan voor de RSCA Futures. De 20-jarige Ecuadoriaan kwam in de zomer van 2022 over van LDU Quito, maar lijkt nu ook echt zijn doorbraak te maken bij Paars-Wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.