Mitrovic na sterke prestatie over Janssen: “Zal hij nachtmerries hebben?”

Mitrovic na sterke prestatie over Janssen: “Zal hij nachtmerries hebben?”

26 februari - 15:11
4

Stefan Mitrovic verbeet na het gelijkspel tegen Royal Antwerp FC de ontgoocheling en bleef strijdvaardig. Hij blikte ook terug op zijn eigen prestatie en vooruit naar de strijd om de Champions Play-Offs. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen in de reguliere competitie.

Stefan Mitrovic maakte eind januari de overstap van het Spaanse Getafe CF naar het voor hem zo vertrouwde Gent. Mitrovic neutraliseerde zondag Antwerp-spits Vincent Janssen en blikte tevreden terug op zijn persoonlijke prestatie.  “Zal hij nachtmerries hebben?” vroeg hij zich lachend af over de Nederlands spits. Zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Toch was er weinig reden om te lachen voor de Serviër na nieuw puntenverlies. In de rangschikking is KAA Gent ondertussen weggezakt naar de zevende plek en zo wordt het andermaal een zenuwslopend competitieslot voor de Buffalo’s. De voorbije drie seizoen grepen ze telkens naast dat felbegeerde ticket voor de Champions Play-offs. “We wilden deze match absoluut winnen, maar dat is ons uiteindelijk niet gelukt”, aldus Mitrovic.

Toch gelooft Mitrovic nog in de kansen van Gent. “Nu moeten we de match op bezoek bij Standard Luik als een grote finale voorbereiden. We hebben volgens mij nog minstens twee zeges nodig”, denkt de Servische verdediger. Hij beseft dat dat geen makkelijke opgave wordt, aangezien ook Standard de punten hard nodig heeft. We moeten gewoon die matchen doden, man”, besloot Mitrovic.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.