Meijer na Club Brugge – Anderlecht: “Mag ons niet overkomen, zeker thuis niet”

Meijer na Club Brugge – Anderlecht: “Mag ons niet overkomen, zeker thuis niet”

25 februari - 20:53
10

Bjorn Meijer, de linkervleugelverdediger van Club Brugge, baalde stevig na de 1-2 verliespartij tegen RSC Anderlecht. Club Brugge stond lange tijd op voorsprong, maar zag Anderlecht in de slotfase de volle buit pakken.

Meijer baalde na de nipte nederlaag van Club Brugge tegen Anderlecht. “Als we ons eigen spel blijven spelen, dan gebeurt dit niet. Meer nog, dat mag ons niet overkomen, zeker thuis niet. Waarschijnlijk speelt daar ook een tikkeltje vermoeidheid in mee”, citeert Het Nieuwsblad Meijer.

Meijer vertelt wat Club Brugge nu te doen staat in de Jupiler Pro League. “Aan de gevolgen heb ik nog niet gedacht, die krijgen we vanzelf wel te zien. Nu moeten we gewoon doorgaan en richting de play-offs zoveel mogelijk punten pakken”, aldus Meijer.

Aankomende woensdag wacht voor Club Brugge de tweede match van de halve finale van de Croky Cup. “Tegen Union mag het echt niet misgaan. We staan met met 2-1 voor, maar we moeten die wedstrijd beginnen alsof het 0-0 is en ons eigen spel spelen”, besluit Meijer.