De vermoedelijke opstellingen van Club Brugge en RSC Anderlecht op Super Sunday

De vermoedelijke opstellingen van Club Brugge en RSC Anderlecht op Super Sunday

25 februari - 10:00
17

We beginnen de Super Sunday van speeldag 27 in de JPL met de topper tussen RSC Anderlecht en KRC Genk. Een partij tussen nummer twee en drie die grote gevolgen kan hebben voor de titelstrijd. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen voor die wedstrijd.

Bij Club Brugge krijgen we zondag geen Igor Thiago te zien, die na zijn rode kaart tegen Cercle Brugge geschorst is voor de partij. Ferran Jutgla is zijn vervanger en moet, net zoals tegen Cercle, voor de doelpunten gaan zorgen.

Ook Philip Zinckernagel is er door een blessure nog steeds niet bij. Met Antonio Nusa heeft Ronny Deila echter nog steeds een goede optie achter de hand. Daarnaast keert ook Hugo Vetlesen terug uit blessure en lijkt hij in plaats van Eder Balanta meteen een plekje in de basis te gaan krijgen. Verder wordt het nog uitkijken of Deila tegen Anderlecht net zoals tegen Cercle Brugge Joel Ordonez verkiest boven Jorne Spileers.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge: Mignolet; De Cuyper, Ordonez, Mechele, Meijer; Nielsen, Vetlesen, Vanaken; Skov Olsen, Jutgla, Nusa.

RSC Anderlecht ziet verschillende pionnen terugkeren en kan tegen Club Brugge achterin weer een beroep gaan doen op Killian Sardella en Ludwig Augustinsson (die laatste viel al in tegen STVV). Zij zijn terug na blessure en worden nu ook in de basis verwacht. Louis Patris en Kristian Arnstad moeten daardoor plaatsnemen op de bank.

Ook Thomas Delaney zit terug in de selectie, al lijkt een basisplek voor hem te vroeg te komen. Mats Rits en Theo Leoni bevolken daardoor samen met Mario Stroeykens het middenveld. Voorin zal Brian Riemer een beroep doen op het trio Dreyer, Dolberg, Hazard.

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Schmeichel; Sardella, Debast, Vertonghen, Augustinsson; Rits, Leoni, Stroeykens; Dreyer, Dolberg, Hazard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.