Deila na rode kaart Thiago: 'Hij is teleurgesteld, maar Jutglà is er klaar voor'

Deila na rode kaart Thiago: 'Hij is teleurgesteld, maar Jutglà is er klaar voor'

23 februari - 20:37
9

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Blauw-Zwart zal echter geen beroep kunnen doen op spits Igor Thiago, na zijn rode kaart van afgelopen weekend. Coach Ronny Deila reageert op de situatie.

Naar verluidt was de teleurstelling bij Thiago groot. "Hij was teleurgesteld na z’n rode kaart van vorige week. Het was voor hem een heftige week maar kan zich nu voorbereiden op de bekermatch tegen Union Saint-Gilloise", aldus Deila op de officiële kanalen van de club.

Volgens Deila is Ferran Jutglà er klaar voor om de topschutter van Club Brugge te vervangen. "Ferran is klaar en we weten allemaal tot wat hij in staat is", klinkt het. "Het is een zegen om zowel hem als Igor in ons team te hebben."

Daarnaast geeft Deila een update rond Hugo Vetlesen en Philip Zinckernagel. "Vetlesen traint opnieuw volledig mee en zal in de selectie zitten", verklapt Deila. "Met Zinckernagel wachten we nog af en zullen we zien of hij klaar geraakt voor zondag", besluit de coach.

RSC Anderlecht staat op dit moment tweede in de Jupiler Pro League. Paars-Wit pakte 54 punten na 26 speeldagen. Club Brugge is derde met negen punten minder.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.