'Club Brugge strijdt met Brighton en Celtic voor Charlton-sensatie Casey'

'Club Brugge strijdt met Brighton en Celtic voor Charlton-sensatie Casey'

22 februari - 21:00
11

Club Brugge zocht de laatste jaren wel vaker naar jong talent. Binnen de eigen grenzen, maar ook in het buitenland. In die zoektocht is het ook uitgekomen bij Patrick Casey.

Dat valt te lezen bij het Britse Football Insider 247. Casey is een achttienjarige Ierse spits die in Engeland momenteel uitkomt voor de U21 van Charlton Athletic. Daar is hij een ware sensatie en was hij in totaal al goed voor 31 doelpunten dit seizoen. Hij speelde zich daarmee ook serieus in de kijker.

Club Brugge toont interesse in de spits, terwijl ook Brighton (en ook Union) en Celtic worden genoemd als potentiële bestemmingen voor de aanvaller. Casey heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Charlton en kan dus een koopje worden.

Bij Club Brugge zou Casey aanvankelijk minuten kunnen krijgen bij Club NXT, dat momenteel een beroep doet op onder meer Benjamin Faraas, Victor Barbera en Kaye Furo.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.