Klopp: Sambi Lokonga is een Arsenal-speler en zij kiezen om hem uit te lenen?

Klopp: "Sambi Lokonga is een Arsenal-speler en zij kiezen om hem uit te lenen?"

20 februari - 20:46 Laatste update: 20:58
11

Sambi Lokonga heeft zijn goede vorm helemaal teruggevonden bij Luton Town FC, dat de Rode Duivel huurt van Arsenal tot het eind van dit seizoen. Liverpool-coach Jürgen Klopp is alvast onder de indruk van de prestaties van de voormalig RSC Anderlecht-speler

Liverpool neemt het woensdagavond op tegen Luton Town in de Premier League. Voorafgaand ging Jürgen Klopp in op de prestaties van Luton en in het bijzonder die van Sambi Lokonga. "Als je Sambi Lokonga ziet spelen, zie je dat hij een Arsenal-speler is", citeert The Mirror Klopp. "Eigenlijk, wanneer je hem ziet spelen denk je  'Oh, Arsenal heeft besloten om hem uit te lenen? Interessant", lacht Klopp.

Liverpool kan vijf punten voorsprong nemen op Arsenal wanneer ze woensdag zouden winnen tegen Luton Town. Luton staat momenteel achttiende in de Premier League met twintig punten, evenveel als Everton FC met Rode Duivel Amadou Onana. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.