Deila: ''Stijl van Cercle is niet hoe wij het willen doen bij Club Brugge''

Deila: ''Stijl van Cercle is niet hoe wij het willen doen bij Club Brugge''

17 februari - 08:15
16

Zondag is het tijd voor de stadsderby tussen Cercle Brugge en Club Brugge. In aanloop naar de wedstrijd heeft Club Brugge-trainer Ronny Deila Cercle Brugge bekeken. De trainer is onder de indruk, maar ziet een duidelijk verschil met zijn eigen team.

Deila heeft respect voor Cercle Brugge en erkent hun kwaliteiten. ''Ze hebben enerzijds heel veel talent en daarnaast ook enorm veel discipline en overgave'', vertelde Deila aan Het Laatste Nieuws.

Toch is Deila zeker niet van plan Cercle Brugge te kopiëren. ''Iedereen speelt zoals hij wil in voetbal. Hun speelstijl is niet de manier waarop wij het willen doen'', zei Deila.

Club Brugge gaat vol goede moed de strijd tegemoet. ''Ze hebben een duidelijke stijl, we weten wat er op ons afkomt. Maar we zullen er alles aan doen om te winnen'', aldus Deila.

Op dit moment staat Club Brugge op de derde plek met 44 punten uit 25 wedstrijden. Cercle Brugge bekleedt de vijfde plek met 39 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.