De Mil voor Westerlo – Standard: “Op dit moment staan ze onder hun waarde”

De Mil voor Westerlo – Standard: “Op dit moment staan ze onder hun waarde”

15 februari - 17:06 Laatste update: 17:47
3

Rik De Mil, de hoofdtrainer van KVC Westerlo, blikt vooruit op de ontmoeting met Standard aankomende zondag. De Rouches komen op bezoek bij De Kemphanen en beide ploegen ontlopen elkaar nauwelijks in de Jupiler Pro League. Westerlo staat op de elfde plaats in de competitie en Standard staat tiende met slechts twee punten meer.

Ondanks de moeilijke periode van Standard, beschouwt De Mil de opponent van Westerlo nog steeds als ene topclub. “Het blijft een grote club met veel traditie en goede spelers. Spelers die ook meer ervaring hebben dan wij. Op dit moment staan ze gewoon onder hun waarde gerangschikt”, citeert De Gazet van Antwerpen De Mil.

De Mil benadrukt het belang van de match tussen Westerlo en Standard. “Aan de andere kant: de stand is wat de stand is. Het punt tegen Union was vooral op mentaal vlak heel belangrijk, maar in het klassement levert het ons uiteindelijk niet veel op. Dit is voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om ons doel te bereiken”, besluit De Mil.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.