Leko: ''Onze realiteit niet veranderd na de overwinning tegen OH Leuven''

Leko: ''Onze realiteit niet veranderd na de overwinning tegen OH Leuven''

15 februari - 15:50

Standard kon afgelopen weekend eindelijk weer eens een klein feestje vieren. De ploeg van trainer Ivan Leko won met 1-0 van OH Leuven. Volgens de trainer is het echter belangrijk om scherp te blijven voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo.

Leko is blij dat rechtsbuiten Seydou Fini vrijdagavond tegen KVC Westerlo weer van de partij is. ''Hij heeft het profiel dat we misten, die van een snelle winger. Hij heeft de afgelopen zeven tot tien dagen overtuigend gespeeld'', vertelde Leko aan DH Les Sports.

De trainer is erg tevreden na de winst op OH Leuven van de vorige speelronde. ''De spelers hebben goed gepresteerd, ik ben tevreden met wat ze de afgelopen dagen hebben laten zien. Het is aan ons om vrijdag tegen een kwalitatief sterk team, dat punten heeft afgesnoept van de grootste clubs in de competitie, op niveau te zijn'', zei Leko.

Toch blijft de coach scherp op zijn selectie. ''Eén ding is zeker, hoewel de overwinning op OHL goed deed, vooral na de wedstrijd, zal deze onmiddellijk vergeten worden omdat onze realiteit nog steeds dezelfde is'', aldus Leko.

Standard staat momenteel op de tiende plek in het klassement van de Jupiler Pro League. KVC Westerlo bevindt zich op de elfde plek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.