‘Trabzonspor wil Onuachu (ex-Genk) definitief overnemen, bod lijkt te laag’

‘Trabzonspor wil Onuachu (ex-Genk) definitief overnemen, bod lijkt te laag’

15 februari - 10:03 Laatste update: 13:26
7

Paul Onuachu, de voormalige spits van KRC Genk, maakt indruk in de Turkse Süper Lig met Trabzonspor. De Turkse club is van plan om Onuachu definitief over te nemen. Onuachu komt op huurbasis uit voor Trabzonspor en staat nog onder contract bij Southampton.

Trabzonspor bereidt een bod voor aan Southampton om Onuachu definitief over te nemen. Trabzonspor bereidt een bod voor van 8 miljoen euro aan Southampton. Dit lijkt aan de karige kant, aangezien Southampton in januari 2023 nog 18 miljoen euro betaalde aan Genk voor de spits.

Ook de huidige transferwaarde van Onuachu is een stuk hoger dan de 8 miljoen euro dat Trabzonspor wil gaan bieden. Onuachu heeft een huidige transferwaarde van 13 miljoen euro en staat nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Southampton.

Dat Trabzonspor Onuachu definitief wil overnemen is begrijpelijk. De voormalige spits van Genk heeft er tot nu toe al negen inliggen in de Süper Lig. Hiervoor had Oonuachu in totaal vijftien matchen nodig. Ook leverde de spits drie assists af.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.