Ex-KRC Genk-spits Onuachu geeft droom Premier League nog niet op

Ex-KRC Genk-spits Onuachu geeft droom Premier League nog niet op

14 februari - 12:25 Laatste update: 12:45
2

Paul Onuachu heeft zijn Premier League droom nog niet opgegeven. De ex-spits van KRC Genk maakt momenteel het mooie weer in Trabzonspor en vertelde dat hij nog ‘unfinished business’ heeft in Engeland. Zo staat te lezen in het Turkse Gunebakis.

Onuachu kon destijds in de Premier League geen enkel doelpunt maken en vertelde die hoop nog niet te hebben opgegeven. “Wie wil nu niet in de Premier League spelen?”, vroeg de boomlange spits zich luidop af. Tegelijk vertelde hij er ook bij momenteel heel gelukkig te zijn in Turkije, waar hij op zijn kwaliteiten wordt uitgespeeld. 

Onuachu wordt uitgeleend door Southampton FC aan Trabzonspor. Daar heeft de voormalige gouden schoen zijn draai weer gevonden met 9 doelpunten en 3 assists in 15 wedstrijden. Onuachu heeft nog een contract tot 2026 in Southampton en heeft volgens transfermarkt een marktwaarde van 13 miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.