Union-voorzitter Muzio: ''We zijn Anderlecht echt dankbaar''

Union-voorzitter Muzio: ''We zijn Anderlecht echt dankbaar''

15 februari - 07:35
28

Union speelt op donderdagavond tegen Eintracht Frankfurt. De Europese thuiswedstrijd vindt echter plaats in het Lotto Park van Anderlecht. Union-voorzitter Alex Muzio is dan ook zeer te spreken over hoe paars-wit zich opstelt.

De voorzitter van Union prijst Anderlecht. ''We betalen ervoor, maar Anderlecht zou ook gewoon nee kunnen zeggen'', vertelde Muzio aan Het Nieuwsblad.

De intenties van Anderlecht zijn volgens Muzio niet puur zakelijk. ''Ik denk niet dat Wouter Vandenhaute thuis zijn kat zit te aaien en denkt 'hier verdienen we toch goed aan'. Ik denk dat hij iets goeds wil doen voor het Brusselse voetbal'', zei de voorzitter van Union.

Union wil Anderlecht dan ook publiekelijk bedanken. ''We zijn de club echt dankbaar. Dat wil ik benadrukken en daarom wil ik graag openlijk dank u zeggen'', aldus Muzio.

Paars-wit komt zelf niet in Europa uit. Wel staat Anderlecht momenteel op de tweede plaats in de Jupiler Pro League-ranglijst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.