De kassa van Club Brugge rinkelt: 'Brentford betaalt 37 miljoen euro voor Thiago'

De kassa van Club Brugge rinkelt: 'Brentford betaalt 37 miljoen euro voor Thiago'

14 februari - 19:28
48

De penningmeester van Club Brugge mag zich in de handen wrijven. Volgens Sportwereld betaalt Brentford immers een bedrag van 37 miljoen euro aan Club Brugge om Thiago over te nemen.

Tijdens de wintermercato leek Antonio Nusa de Brugse kas te gaan spijzen. Brentford was immers bereid om 40 miljoen euro voor het talent op tafel te leggen. Omwille van medische gronden ging de transfer niet door en greep Club Brugge langs de jackpot.

Nu is Club Brugge er toch in geslaagd om alsnog langs de kassa te passeren. Volgens de krant betaalt Brentford liefst 37 miljoen euro aan Club Brugge om de diensten van Thiago over te nemen. Als dat nog niet genoeg is, heeft Club Brugge bij een doorverkoop nog recht op 10 procent van het doorverkooppercentage.

Club Brugge betaalde afgelopen zomer zelf 7,9 miljoen euro aan Ludogorets om de Braziliaanse aanvaller naar ons land te halen. De 22-jarige Thiago maakt het seizoen nog af bij Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.