Vinck (KVO): Ze spelen niet alleen met hun toekomst, maar met onze carrière

Vinck (KVO): "Ze spelen niet alleen met hun toekomst, maar met onze carrière"

14 februari - 11:40 Laatste update: 11:40
5

KV Oostende neemt het woensdagavond op tegen Francs Borains in de Challenger Pro League. De wedstrijd werd vorige maand uitgesteld door de hevige sneeuwval. KVO-verdediger Jonas Vinck beseft dat het vijf voor twaalf is bij de kustclub.

In de heenronde boekte KV Oostende een 1-0 overwinning tegen Francs Borains, één van de weinige dit seizoen. Vorig weekend ging het nog onderuit tegen Club Luik. "We namen het te gemakkelijk op", aldus Jonas Vinck in Het Nieuwsblad. "We hadden in de Beker van België tegen Antwerp zo goed gespeeld en dachten dat het wel los zou lopen."

Vinck beseft dat het vijf voor twaalf is bij KVO. "In onze situatie kunnen we ons niets permitteren. Wat ik zondag van sommigen gezien heb kan niet door de beugel", is de verdediger streng. "Ze spelen niet alleen met hun toekomst, maar ook met onze carrière. Wie op het veld staat moet alles geven", aldus Vinck.

De verdediger wil kost wat kost iets rapen op bezoek bij Francs Borains. "Daarvoor moeten de voeten op de grond blijven en moeten we hard blijven werken", besluit Vinck. KV Oostende staat momenteel vijftiende met zestien punten. Francs Borains staat twaalfde met twintig punten.