De Bruyne nog niet op volle sterkte ondanks glansrol: Nog paar matchen nodig

De Bruyne nog niet op volle sterkte ondanks glansrol: "Nog paar matchen nodig"

14 februari - 07:00
3

Kevin De Bruyne was met een doelpunt en twee assists weer belangrijk voor Manchester City in de Champions League tegen FC Kopenhagen. Zelf vindt de Rode Duivel dat hij nog beter kan.

De Bruyne kampte dit seizoen met een slepende blessure, maar is terug. “Bij mijn goal was ik op zoek naar Haaland. Maar hij stond goed gedekt. Dus ik probeerde hem via de verste paal binnen te leggen. Dat lukte. Ik probeer goed voetbal te spelen en te genieten. Het zijn vijf à zes lange maanden geweest, maar ik ben blij dat ik terug ben om het team te helpen wedstrijden te winnen en mijn best te doen.”

De spelverdeler denkt dat hij nog een paar wedstrijden nodig heeft om weer helemaal op topniveau te zijn. “Ik denk wel dat ik nog een paar wedstrijden en minuten nodig heb. Ik heb al bijna een jaar geen 90 minuten meer gespeeld. Ik voel me goed en op dit moment is het niveau goed genoeg, dus ik ben blij”, citeert Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.