'Meunier zijn keuzes zijn altijd positief, zowel verdedigend als aanvallend'

'Meunier zijn keuzes zijn altijd positief, zowel verdedigend als aanvallend'

13 februari - 11:40 Laatste update: 12:01

Het is nog te vroeg om een oordeel te vellen over de transfer van Thomas Meunier, maar de start is in ieder geval positief. De Rode Duivel is vlammend begonnen aan zijn debuut bij Trabzonspor, iets wat ook de Turkse media niet is ontgaan.

Meunier is goed begonnen bij Trabzonspor. 'Meunier is een naam met een zeer rijke carrière, zijn keuzes zijn altijd positief, zowel in de aanval als in de verdediging', schreef Iskender Günen volgens NTVSpor.

Hij zorgt ook voor aanvoer naar de aanvallers. 'En we zagen ook de positieve veranderingen die hij met Visca bewerkstelligde. Hij was ook degene die assisteerde bij het doelpunt van Trezeguet', vervolgde de analist.

Analist Engin Kehale sloot zich aan bij de woorden van Günen en schreef ook over Meunier zijn collega. 'Naast dat Meunier zijn assists in de competitie na de beker voortzet, zijn de prestaties van Eren Elmalı veelbelovend voor de toekomst', aldus Kehale.

Meunier kwam over van Borussia Dortmund, waar de verdediger vaak niet in de plannen voorkwam van de Duitse club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.