“Eigenlijk moest Club Brugge met 7-0 winnen in plaats van 4-0”

“Eigenlijk moest Club Brugge met 7-0 winnen in plaats van 4-0”

11 februari - 15:02
5

Club Brugge kende dit weekend geen problemen met KAS Eupen. Blauw-Zwart haalde het met 4-0. Na de match was Bjorn Meijer een tevreden man. Al vond de verdediger van Club Brugge dat de score eigenlijk nog hoger had mogen oplopen.

Bij Club Brugge waren er vier verschillende spelers die raak troffen. Ook Meijer kwam bijna op het scorebord, maar de Nederlander trof de lat. “Het is de drie punten pakken en weer doorgaan. Het is een degelijke overwinning, niet heel spannend, maar voor ons prima", stelde Meijer na de match op de website van Club Brugge.

Over de afwezigen bij Club Brugge had de verdediger het volgende te melden: "We misten vandaag wat spelers met kwaliteiten, maar hun vervangers hebben die ook. Je weet niet hoe het zou zijn met hen, maar ik heb het niet gemerkt."

Volgens Meijer kan Club Brugge nog beter. "De tweede fase van de eerste helft werd het wat slordiger. Als je naar de wedstrijd kijkt, dan moet je eigenlijk met 6-0, 7-0 winnen in plaats van 4-0."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.