'Leicester moet nu nog cashen op Praet, die Meunier kan vervoegen bij Trabzonspor'

'Leicester moet nu nog cashen op Praet, die Meunier kan vervoegen bij Trabzonspor'

9 februari - 09:43 Laatste update: 09:56
3

Het Turkse Trabzonspor zou na Thomas Meunier nog een Rode Duivel willen aantrekken. Dennis Praet zit op een zijspoor bij Leicester City en is in beeld bij de huidige nummer vier uit de Süper Lig. Volgens voormalig Engels international Carlton Palmer moet Leicester eieren voor zijn geld kiezen en Praet nog laten vertrekken voor zijn contract afloopt.

Praet komt niet écht in de plannen voor bij Leicester City, dat momenteel ruim aan de leiding staat in de Championship. Volgens Palmer moet Leicester nu nog cashen, voor zijn contract afloopt aan het einde van dit seizoen. "Mijn gevoel zegt dat ze zijn contract toch niet zullen verlengen. Leicester moet nu nog pakken wat ze kunnen krijgen voor hem, in plaats van hem gratis te laten vertrekken in de zomer", aldus Palmer bij het Engelse Football League World.

Praet kwam dit seizoen nog maar negen keer in actie voor Leicester, waarin hij goed was voor één goal en één assist. Trabzonspor zou er een opportuniteit in zien om hem voor een niet al te hoge transfersom over te kunnen nemen van The Foxes.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.