KV Oostende-doelman Gabriël na gelijkspel tegen Antwerp: We blijven erin geloven

KV Oostende-doelman Gabriël na gelijkspel tegen Antwerp: "We blijven erin geloven"

9 februari - 09:30
3

KV Oostende speelde donderdagavond 1-1 gelijk tegen Royal Antwerp FC in de halve finale van de Beker van België. KVO-doelman en uitblinker Brent Gabriël redde meermaals het vel van de kustploeg en reageert na afloop tevreden.

Naar eigen zeggen had Gabriël zich voorbereid op een belegering van zijn doel. "Dat eenrichtingsverkeer in het openingshalfuur was te verwachten", aldus Gabriël in Het Nieuwsblad. "Toch was het sterk van onze ploeg dat we konden schakelen."

Gabriël pakte meermaals uit met een uitstekende reflex. "Die heb ik al van kleinsaf. Heel leuk om te doen. Veel tijd om na te denken heb je toch niet. Dat onbeschrijfelijk gevoel wanneer de bal toch tegen je hand vliegt", klinkt het bij de doelman.

Gabriël kon zichzelf bij het tegendoelpunt weinig verwijten maar blijft toch kritisch. "Dat ben ik altijd voor mezelf. Op video zal ik bekijken wat ik beter kon doen. Dat is belangrijk naar de terugwedstrijd toe", zegt Gabriël. "We blijven erin geloven. Het is gek dat we op één match van de Heizel staan."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.