Vanaken klaagt na 2-1 zege tegen Union SG: “Hij raakt mij dus gewoon penalty”

Vanaken klaagt na 2-1 zege tegen Union SG: “Hij raakt mij dus gewoon penalty”

8 februari - 09:27
110

Club Brugge won de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup met 2-1 van Union SG. Hans Vanaken sprak nadien met Het Nieuwsblad over de wedstrijd.

In het slot maakte Union SG er alsnog 2-1 van. “Het is zeker een zuur einde. Je weet dat die bal bij vrije trappen altijd een keertje goed kan vallen en dat gebeurt dan ook in de laatste minuut. Ik denk niet dat ze een doelpunt verdienen, maar ze maken er wel eentje.”

Vanaken weet dat het nog spannend zal worden in Brussel. “Alles ligt open voor de terugmatch. 2-0 had beter geweest voor ons, maar het had niets veranderd aan de komende wedstrijd. We zullen nog eens moeten vechten en hopelijk kunnen we de finale bereiken. De manier waarop is niet al te belangrijk.”

De middenvelder vond echter ook dat Club Brugge een strafschop verdiende bij een 2-0 stand. “Hij raakt mij dus dat is gewoon een strafschop. Vanhoutte denkt dat hij veel tijd heeft en ik zet mijn voet ervoor, dus dat is gewoon penalty.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.