Voormalige Rode Duivel Martens mag puzzelen bij AZ: 'We geloven er 100 procent in'

Voormalige Rode Duivel Martens mag puzzelen bij AZ: 'We geloven er 100 procent in'

6 februari - 18:40

Maarten Martens, de voormalige Rode Duivel, speelt woensdag met AZ tegen Feyenoord voor de KNVB Beker en in dat duel moet hij het zonder Vangelis Pavlidis stellen. De Griekse spits is geschorst voor de wedstrijd met de Rotterdammers en zodoende heeft de interim-hoofdtrainer van AZ een aantal keuzes. Wie het gaat worden, blijft hij echter nog vaag over.

Martens vertelde op zijn laatste persconferentie dat hij drie opties heeft voor de spitspositie tegen Feyenoord. Lequincio Zeefuik, Ernest Poku en Ibrahim Sadiq. Wie van de drie uiteindelijk in de basis al starten, laat Martens nog in het midden. "We hebben een plan gemaakt en morgen zullen jullie zien wat het is geworden", vertelt Martens, geciteerd door Voetbal International.

Onlangs nam Martens het stokje over van de ontslagen Pascal Jansen. Sindsdien heeft de Belg al flink wat ontwikkeling bij zijn ploeg gezien. "Als je de afgelopen drie wedstrijden bekijkt, hebben we telkens progressie geboekt. Nu moet die progressie omgezet worden in resultaat. De wedstrijd van morgen is geen makkelijke uitdaging. Maar we geloven erin. Honderd procent."