Coucke denkt aan vertrek bij KV Mechelen: Misschien wel het gepaste moment

Coucke denkt aan vertrek bij KV Mechelen: "Misschien wel het gepaste moment"

3 februari - 20:43
13

Gaëtan Coucke nam vier jaar geleden afscheid van KRC Genk en trok naar KV Mechelen. Daar is hij een belangrijke pion, maar staat hij op het punt om te vertrekken. Waar ligt de toekomst van de doelman?

Bij KV Mechelen wil men graag langer door met Coucke, maar voorlopig heeft hij nog niet bijgetekend. Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk. Aan een vertrek lijkt hij toch te denken. "Na vier mooie jaren is dit misschien wel het gepaste moment om mijn vleugels uit te slaan", zegt Coucke in Gazet van Antwerpen.

Afgelopen zomer toonden Royal Antwerp FC en Club Brugge nog interesse om hem tweede doelman te maken. Tot een transfer kwam het toen echter niet. "Ik ambieer om nummer één te zijn, maar tegen een topclub in België zeg ik niet meteen nee. Ik probeer alle pistes open te houden en te kijken welke voorstellen in de zomer op mij afkomen", aldus Coucke nog.

En ook een terugkeer naar zijn jeugdclub Genk sluit hij absoluut nog niet uit. “Ik bracht heel mijn jeugd in Genk door, van de U9 tot en met de A-kern. Én ik ging er naar school. 't Is dan op een slechte manier geëindigd, maar zoiets moet je aan de kant kunnen schuiven. Zeg nooit nooit", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.