Schrijvers (ex-Genk) na OH Leuven – KRC Genk: “We wisten dat we ze konden pakken”

Schrijvers (ex-Genk) na OH Leuven – KRC Genk: “We wisten dat we ze konden pakken”

31 januari - 22:17
6

Siebe Schrijvers, de voormalige middenvelder van KRC Genk en Club Brugge, wist met Leuven te winnen van zijn oude werkgever. Leuven wist in de slotfase de winnende te maken, waardoor Leuven met 2-1 won. Schrijvers kwam zelf ook op het scorebord door in de 80e minuut de gelijkmaker te scoren vanop de stip. Schrijvers reageert zeer content na de match.

Schrijvers geeft aan dat Leuven aan vertrouwen geen gebrek had tegen Genk. “We wisten dat we ze konden pakken. We hadden heel veel geloof, dat hebben we wel getoond. De penalty kwam op een goed moment. Dat we ons terug in match knokken, is knap”, citeert Sporza Schrijvers.

Schrijvers vertelt over het effect van de winst op Genk. Volgens Schrijvers was de overwinning nodig. “Het was veel beter dan vorige week, we hebben ons 100% gesmeten. Deze vertrouwensboost hadden we wel nodig”, aldus Schrijvers.

Schrijvers speelde zelf maar liefst 14 jaar voor Genk, Schrijvers noemde de ontmoeting dan ook bijzonder. “Het blijft speciaal voor mij om tegen Genk te spelen. 14 jaar uit je carrière wis je niet zomaar uit”, besluit Schrijvers.