Kanga (Standard) vastberaden tegen Antwerp: “Kan nederlaag niet verwerken”

Kanga (Standard) vastberaden tegen Antwerp: “Kan nederlaag niet verwerken”

31 januari - 11:26
4

Standard-aanvaller Wilfried Kanga blikt vooruit op de komende wedstrijd tegen Antwerp en spreekt vastberaden over het verlangen naar revanche. Ondanks de teleurstellende positie van Standard op de 10e plaats, heeft Kanga persoonlijk een indrukwekkend seizoen.

Kanga speelt sterk bij Standard en wist al voor zes doelpunten en twee assists te zorgen. Hij benadrukt dat het gelijkspel tegen Cercle Brugge teleurstellend was, maar dat het team verbeteringen heeft laten zien en met vertrouwen naar de volgende wedstrijd kijkt.

In het interview erkent Kanga de impact van de eerdere ontmoeting met Antwerp, waarbij Standard op 11 november een pijnlijke nederlaag leed. "Ja, en geloof me, niemand in het team is dat vergeten. Ik kan die nederlaag nog steeds niet verwerken en het zit me nog steeds dwars. En dat geldt ook voor mijn teamgenoten. Ik herinner me die wedstrijd nog heel goed, toen niets lukte.”

Met de komst van een nieuwe coach en veranderingen in het spelsysteem sinds de eerste ontmoeting, benadrukt Kanga dat de omstandigheden nu anders zijn. “Het wordt een heel andere wedstrijd. We zijn in ieder geval zeer gemotiveerd, want we hebben wat recht te zetten en we gaan alles geven wat we hebben om het recht te zetten.”