UPDATE: ‘Rode Duivel Mangala poseert in shirt van Lyon, krijgt nummer 25’

UPDATE: ‘Rode Duivel Mangala poseert in shirt van Lyon, krijgt nummer 25’

30 januari - 18:32 Laatste update: 1 februari - 17:47
15

Orel Mangala, momenteel spelend bij Nottingham Forest, bevindt zich mogelijk in het midden van een transfer tussen zijn huidige club en Olympique Lyon. Het nieuws komt naar voren dat Lyon maandagavond een bod van ongeveer 20 miljoen euro heeft uitgebracht op de Belgische middenvelder.

Een akkoord tussen de clubs lijkt nog niet bereikt. Forest, aan de andere kant, schijnt niet tevreden te zijn met het geboden bedrag en stelt een tegenbod voor met een pakket van ongeveer 30 miljoen euro, zoals gemeld door Sacha Tavolieri.

De onderhandelingen lijken nog gaande te zijn, en de tweet van Tavolieri suggereert dat er mogelijk ruimte is voor verdere discussies over de transfer van Mangala. Nottingham Forest lijkt vastberaden om een hoger bedrag te verkrijgen voor de middenvelder, en het is afwachten of Olympique Lyon bereid is om hun bod te verhogen om tot een akkoord te komen.

Update: Volgens Tavolieri is er een akkoord tussen Nottingham Forest en Olympique Lyon. Mangala zou Engeland verlaten voor de transfersom van 27 miljoen euro, plus 3 miljoen aan bonussen. Er ligt een contract klaar voor de Rode Duivel tot juni 2027.

Update: Een transfer op deadlineday lijkt niet veraf voor Orel Mangala. Volgens Sky Sport en journalist Gianluca Di Marzio is de middenvelder vertrokken naar Lyon voor zijn medische tests.

Update: Mangala is op weg naar Lyon. De Rode Duivel staat op het punt om in Frankrijk te tekenen.

Update: Mangala poseert in het shirt van Olympique Lyon. Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat de transfer van Mangala officieel gemaakt wordt. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.