Albert over Riemer: Als Thorgan Hazard Deens was, zou starten bij Anderlecht

Albert over Riemer: "Als Thorgan Hazard Deens was, zou starten bij Anderlecht"

30 januari - 17:44
13

Afgelopen weekend trok RSC Anderlecht de aandacht met een opmerkelijke comeback tegen Union Saint-Gilloise. Thorgan Hazard speelde een cruciale rol door in blessuretijd de gelijkmaker te scoren. Voormalig Anderlecht-man Philippe Albert werpt een blik op zijn status.

In een debat over mogelijke wijzigingen in het Anderlecht-team kwam de naam van Hazard vaak naar voren. Voormalig Rode Duivel Philippe Albert analyseerde de situatie en benadrukte dat "als Thorgan Deens was, hij elke wedstrijd zou beginnen", citeert RTBF.

Hoewel Hazard geen indrukwekkende stormloop creëerde tijdens zijn late invalbeurt, toonde hij zijn waarde door op het juiste moment te scoren. Albert prees de doelpuntenmaker en merkte op dat ondanks zijn huidige vorm, Hazard in staat is om belangrijke doelpunten te maken. 

De discussie omvatte ook andere spelers zoals Kasper Dolberg, die volgens Albert een terugslag heeft gehad en suggereerde dat het misschien tijd is om met Vazquez te beginnen. Zijn de Denen soms bevoorrecht? "Ik denk het echt," voegt hij eraan toe. "Het voorbeeld is Kasper Dolberg, die al een paar weken geen bal heeft aangeraakt en nog steeds in de basis staat.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.