'Mogelijk enorme boosheid in kamp Vertessen door PSV, zware blessure voor Lang'

'Mogelijk enorme boosheid in kamp Vertessen door PSV, zware blessure voor Lang'

30 januari - 09:28
1

Yorbe Vertessen ziet zijn transfer van PSV naar Union Berlin mogelijk geblokkeerd worden door PSV. Wanneer PSV dit volhoudt, dan kan dit leiden tot enorme boosheid in het kamp van Vertessen. Ook is er meer duidelijk over de ernst van de blessure van Noa Lang (ex-Club Brugge). Het Eindhovens Dagblad schrijft dinsdagochtend dat de PSV-aanvaller weer een scheur in zijn hamstring heeft opgelopen. Door de blessure van Lang, wil PSV eerst een vervanger hebben voordat het Vertessen laat gaan. 

Via de officiële kanalen communiceerde PSV dat Lang kampt met 'een blessure aan zijn bovenbeen'. Inmiddels is duidelijk dat de buitenspeler 'tot zijn eigen verdriet' opnieuw een scheurtje in zijn hamstring heeft. Het tweeluik tegen Borussia Dortmund in de Champions League komt daardoor naar alle waarschijnlijkheid te vroeg voor Lang, evenals de nodige Eredivisie-wedstrijden.

'Het gaat echt een hele tijd duren, zonder dat PSV een termijn wil noemen. Een paar maanden afwezigheid is zeker mogelijk', meldt het ED. Door de blessure van Lang ontstaat er een bijzondere situatie rond Yorbe Vertessen, die al in Berlijn is om een transfer naar Union Berlin af te ronden. PSV weigert de laatste handtekening vooralsnog te zetten en denkt eraan Vertessen terug te halen, als er geen vervanger voor Lang op de transfermarkt gevonden kan worden.

'Als PSV geen vervanger voor Vertessen vindt en hem daadwerkelijk opeist, is er enorme boosheid in het kamp van Vertessen. Hij wil simpelweg niet meer terug en in Berlijn blijven, waar Vertessen zondag onder de indruk is geraakt van Union Berlin', klinkt het. Naar verluidt is Vertessen een 'gebroken man', als PSV de overgang blokkeert. 'Het gaat hem niet om het geld. Het gaat hem om perspectief, om het nieuwe avontuur.'

PSV heeft Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech op de korrel, maar die blijkt vooralsnog te duur. De Kralingers zitten hoog in de boom en verlangen ongeveer vijf miljoen euro. Dat bedrag wil PSV niet ophoesten.