Louwagie (CEO) over Sonko: “Temidden van alle interesse, voorkeur voor KAA Gent”

Louwagie (CEO) over Sonko: “Temidden van alle interesse, voorkeur voor KAA Gent”

30 januari - 08:34 Laatste update: 08:40
8

Michel Louwagie, de CEO van KAA Gent, is in zijn nopjes met de komst van Momodou Lamin Sonko. Gent heeft de 18-jarige spits overgenomen van het Zweedse BK Häcken voor 7 miljoen euro. Louwagie geeft aan dat er veel belangstelling was voor Sonko. Onder meer Club Brugge, Bologna en RB Leipzig toonden eerder interesse.

Louwagie is zeer content dat Sonko voor Gent heeft gekozen. “Er was veel belangstelling voor Sonko, maar uiteindelijk heeft hij voor ons gekozen. Het doet me veel plezier dat hij temidden alle interesse van grote clubs de voorkeur geeft aan het sportieve project van KAA Gent”, deelt Louwagie via de officiële kanalen van Gent.

Louwagie gelooft dat Sonko een mooie toekomst tegemoet gaat in Gent bij De Buffalo’s. Louwagie kijkt ernaar uit om Sonko te kunnen bewonderen op het veld. “We geloven dat hij een mooie toekomst voor zich heeft en hier fraaie dingen zal laten zien”, besluit Louwagie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.